Poziv na seminar

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva poziva Vas na seminar na temu “Upravljanje marketingom u kulturnim institucijama” koji će biti održan u petak, 18. studenog 2011. od 09.00 do 15.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Seminar je namijenjen svim zainteresiranim predstavnicima/zaposlenicima javnih i privatnih kulturnih institucija, predstavnicima civilnog sektora u kulturi te svima onima koji žele znati nešto više o nužnosti marketinške orijentacije kulturnih institucija, primjeni marketinške filozofije poslovanja te o efikanom dugoročnom planiranju marketinških aktivnosti u kulturi.

Seminar će održati mr.sc. Dražen Alerić, magistar ekonomije i dugogodišnji asistent na Odjelu za ekonomiju i turizam Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli na kolegijima Marketing, Ponašanje kupaca, E-Marketing, Upravljanje odnosima s korisnicima i Marketing proizvoda i inovacija te mr.sc. Darija Božac Marjanović, profesorica sociologije i magistrica znanosti na području ekonomije točnije, marketinške komunikacije, te suradnica Odjela za ekonomiju i turizam Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i direktorica marketinga web portala Regional Express te vlasnica marketinške agencije.

Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Molimo vas da se prijavite najkasnije do srijede 16. studenog 2011.g. U privitku ovog članka možete preuzeti poziv, sadržaj i prijavnicu za seminar.

Scroll to Top