Poslovni susreti poduzetnica u Beču 7.5.2010.

(BPW Pula, BPW Wien i BPW Bern)

Na poziv udruge poslovnih žena BPW Beč, Istarska delegacija nazočila je u petak 7. svibnja 2010. godine poslovnom susretu s bečkim poduzetnicama. Tom prigodom predstavljena je uloga Istarske županije u poticanju ženskog poduzetništva, a Zaklada civilnog društva je prikazala svoje aktivnosti u poticanju civilnog društva kao komplementarne okosnice regionalnog razvoja.

Prezentirajući djelovanje pulskog kluba Poslovnih žena BPW, Predsjednica Alida Perkov najavila je da će se 5. Forum održati u Puli od 4. – 6. studenog 2010. godine u Hotelu Histria, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića, Ministarstva gospodarstva i brojnih drugih institucija i zajednica.

Osim općeg dijela Foruma na kojem će se razmatrati teme od značaja za žensko poduzetništvo, osobit interes poduzetnica fokusirat će se na multilateralne poslovne susrete između poduzetnica 10 zemalja Podunavlja – od Njemačke do Moldavije. Istovremeno će se u organizaciji udruge Razvoj održati sajam ženskog poduzetništva ECONOMICA.

Sudionice bečkog skupa, mahom poduzetnice iz Njemačke, Švicarske i Austrije, potvrdile su svoj interes za suradnju s istarskim poduzetnicama i najavile svoj dolazak na 5. Forum BPW Danube net 4. – 6. studenog u Puli.

Na slici: Ilse Spritzendorfer (BPW Europe), Alida Perkov (BPW Pula, BPW Danube net), Elisabeth Bosshart (BPW Bern), Ute Fuchs ( BPW Wien)

Scroll to Top