Poduzetnički impuls 2015 i sudjelovanje na domaćim sajmovima

Obavještavamo vas da je Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo drugi krug Javnih poziva programa Poduzetnički impuls 2015. Riječ je o novim javnim pozivima ukupne vrijednosti gotovo 14 milijuna kuna, koji su namijenjeni jačanju konkurentnosti prerađivačke industrije, jačanju konkurentnosti uslužnih djelatnosti te sudjelovanju poduzetnika i obrtnika na inozemnim sajmovima.

Uz javne pozive za jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije, jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti, te za sudjelovanje na međunarodnim sajmovima, i dalje su otvoreni Javni pozivi za sudjelovanje na domaćim sajmovima.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13.11.2015. godine.

Pozivamo vas da zbog velikog interesa što prije zatražite nepovratna sredstva.

Prihvatljivi troškovi:

  • zakup izložbenog prostora
  • uređenje, opremanje i pripremanje štanda
  • izrada promidžbenog materijala (katalozi, letci, vizitke)
  • troškovi transporta izložaka
  • troškovi uvrštavanja u sajamski katalog
  • troškovi smještaja (prihvatljiv je trošak hotela s najviše tri zvjezdice)
  • troškovi prijevoza (trošak prijevoza automobilom 2kn/km ili trošak karte za ostala prijevozna sredstva u slučaju putovanja zrakoplovom – ekonomska klasa)

Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti je 10.000,00 kuna.

Intenzitet potpore označava udio sredstava s kojim davatelj potpore sudjeluje u financiranju nastupa na domaćim sajmovima/izložbama i može dosegnuti maksimalno 100% ukupno prihvatljivih troškova.

Detaljnije informacije o natječaju za sudjelovanje na domaćim sajmovima možete pronaći na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta slijedeći poveznicu u nastavku: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=4139.

Scroll to Top