Poziv na motivacijski seminar

Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, te zajedno sa svojim projektnim partnerima TERA TEHNOPOLIS d.o.o. iz Osijeka, Tehnološkim parkom Varaždin – TPV i Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje “Nikola Šubić Zrinski” iz Zagreba poziva Vas na motivacijski seminar u okviru projekta “EntrepreneurSHEp Croatia” – Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva koji će se održati u velikoj dvorani Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula, u Cararrina 5, 18. studenog 2011. (petak), s početkom u 12:00 sati.

Projektom “EntrepreneurSHEp Croatia” partneri u projektu odlučili su zajednički doprinijeti poticanju razvoja ženskog poduzetništva koje je u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno iskorišteno. Žene još uvijek osjećaju nedostatak razumijevanja društvene okoline kao i nedostatak samopouzdanja kada je riječ o upuštanju u rizik poduzetničkih pothvata i otvaranja vlastitih tvrtki.

Mreža ambasadorica ženskog poduzetništva pomoći će u podizanju sposobnosti žena u stvaranju vizije, jačanju samopouzdanja u postavljanju i kreiranju uspješnog poslovanja.

Ovo je jedan u nizu motivacijskih seminara u okviru projekta na kojima ćemo putem ambasadorica, odabranih uspješnih poslovnih žena u Hrvatskoj poticati nezaposlene i ostale žene da započnu poduzetničku djelatnost i osnuju vlastite tvrtke, kao i podizanje svijesti o poduzetništvu žena.

Scroll to Top