Jesenske aktivnosti BPW Pula

U sljedećem (jesenskom) periodu očekuje nas nekoliko aktivnosti, a došlo je i do jedne odgode.

Studijsko putovanje u Veronu na Vinitaly special odgađa se do proljeća 10-13.04.2022., ali istovremeno se i dalje uspješno razvija projekt partnerstva između FIDAPA BPW San Bonifacio Verona i BPW Pula pod nazivom Due Arene. Na tu temu predsjednica BPW Pula Alida Perkov imala radni sastanak u Veroni 17.09. s predsjednicom Marisom Saggiotto te s predsjednicom Udruge poljoprivrednih proizvođačica Coldiretti podružnica Verona Stefaniom Barana.

U subotu 02.10.2021. organizira se poslovno druženje s BPW članicama Buzeštine (organizatorica Marija Ribarić) i Umaga (organizatorica Dragica Lukin). Obavijest možete pogledati u privitku ovog teksta. Radi planiranja autobusa, ulaznica i ručka, molimo vašu prijavu najkasnije do 26.09.2021. Za prijevoz autobusom trebate se javiti Dariji na darija@travelatico.com a za ukupnu prijavu (uključujući i one koje dolaze autom) tajnici Patriziji Šegon.

Naša članica Nizama želi nas počastiti na njenom imanju, Premanturska 232, Pula, u četvrtak 14.10.2021 u 17 sati. Cijenimo Nizamin poziv, te vas molimo da se izravno prijavite Nizami na 098 367 055.

U studenom 2021., povodom Svjetskog tjedna poduzetništva te ukoliko COVID mjere to dozvole, organizirat ćemo hibridno savjetovanje o aktualnostima u gospodarstvu s mogućnošću postavljanja pitanja.

Molimo i sve članice koje su slučajno izostavljene iz Viber grupe BPW Lobbying for Shopping, preko koje često dobijate kratke informacije, da pošalju svoj broj mobitela Alidi Perkov kako bi bile dodane u tu grupu.

Scroll to Top