CRANE – Startup srijeda, 16.05.2012.

Startup srijeda u organizaciji CRANE (Croatian Business Angels Network) – hrvatske mreže poslovnih anđela, odnosno privatnih investitora zainteresiranih za ulaganja u proizvodne i inovativne tvrtke u vrlo ranom stadiju razvoja, održat će se u Puli 16.05.2012. s početkom u 18:00 h, u konferencijskoj dvorani Županijske komore Pula, na adresi Carrarina 5, Pula. Domaćin će biti Hrvatska gospodarska komora.

Startup srijeda je mjesečno neformalno druženje poduzetnika, ulagača, savjetnika i svih drugih zainteresiranih za tematiku i problematiku startupa. Besplatno je i otvoreno za sve.

Mihovil Barančić upoznat će Vas sa startupovima, izvorima financiranja startupova i predstaviti vam Hrvatsku mrežu poslovnih anđela (CRANE), te mogućnosti potencijalne suradnje. U sklopu susreta bit će predstavljen i jedan od vrhunskih hrvatskih startupova GIS Cloud.

Nakon formalnog dijela Startup srijede slijedi druženje i diskusija u cocktail baru Pietas Julia, gdje će vam predstavnici Crane biti dostupni za Vaša pitanja.

Ovaj susret namijenjen je svim zainteresiranim pojedincima i tvrtkama sa područja Istarske županije, ali i šire, neovisno o industriji ili niši kojom se bave (dakle, nije isključivo namijenjen IT i tehnološki naprednim tvrtkama/projektima). Prijavu za sudjelovanje možete napraviti na web stranici: Startup srijeda u Puli.

Scroll to Top