Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Približava se mjesec poduzetništva, s posebnim naglaskom na dan ženskog poduzetništva. BPW Pula sudjeluje u raznim aktivnostima u listopadu 2022. Zajedno smo pripremili nekoliko događanja, jer gospodarstvo ima mnogo lica.

1. Revalorizacija kulturne baštine u cilju dodatnog oplemenjivanja turističke ponude (BPW je jedna od pokrovitelja). Pozvane ste na sve evente:

- subota, 8.10.2022.u 9 sati - znanstveni skup u Zajednici talijana Šišan: "Austrougarske vojne investicije kao čimbenik razvoja Istre"

- subota, 8.10.2022.u 13.sati - utvrda Monte Madonna / Svetica: Obilazak, voditelj Zlatko Devedžić

- subota, 8.10.2022. u 18 sati - Povijesna večer u Vela Neri, gdje je poželjno (ali ne obvezno) pojavljivanje u kostimima s početka 20.st. Cijena tematske večere u habsburškom stilu uz pratnju glazbe iz habsburškog razdoblja je 180 kn. Prijave za večeru kod Dule Černjula na 091 208 6211. BPW je o svom trošku i uz sufinanciranje Povijesnog muzeja naručio 11 kostima koje su nosile pulske dame 1902.g. (sve povodom šireg projekta 120. obljetnice manevara u Ližnjanu i posjete Cara Franje Josipa).

2. Četvrtak 13.10.2022. u 18.30 sati u restoranu Bonaca Pula, Ivana Matić, vlasnica Matić savjetovanje d.o.o. i portala Women in Adria poziva nas na večeru za poduzetnice. Osim druženja bit će održana i modna revije brenda Coma (traže se modeli). Cijena večere je 300 kn, možete se direktno prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

3. Srijeda 19.10.2022. u 11 sati članice BPW Pula, zahvaljujući angažmanu Saborske zastupnice Katarine Nemet i uz sudjelovanje Marinelle Bašić, organizirano posjećuju Sabor. Polazak je u 6 sati iz Pule, organizatorica puta je Darija Čelić Trajčeski. Molim sve koje su se prijavile da na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. odmah pošalju svoj OIB. Održat ćemo prezentaciju članovima Saborskog Odbora za gospodarstvo i Odbora za ravnopravnost spolova. Tema naše prezentacije je Internacionalizacije mikro i malih poduzetnica BPW Pula kao primjer dobre prakse. Ujedno ćemo predstaviti naše projekte Lobbying for shopping, BPW Web katalog Istarskih poduzetnica i Promofilm istarskih poduzetnica. Nakon prezentacije slijedi studijska posjeta Samoboru - primjeru uspješnog kontinentalnog turizma.

Otkazano je studijsko putovanje na 5. Forum BPW Mediterana zbog nedostatnog interesa članica.

Molimo one članice koje se još nisu uključile u Viber grupu BPW Lobbying for shopping za brze i kratke informacije da svoj broj mobitela jave Alidi Perkov. Hvala.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.