Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Promicija BPW Promo filma održana je 29.11.2021. Vjerujemo da se svi sudionici filma osjećaju vrlo ponosno što su sudjelovali u ovom za BPW važnom projektu.

Želimo se zahvaliti produkciji Medvid te Istarskoj županiji što je sudjelovala u sufinanciranju projekta. Zahvaljujemo se i Izabeli Vitasović na ogromnoj konkretnoj podršci i pomoći, svim poduzetnicama koje su sudjelovale, te malim i velikim glumcima - svima koji su vjerovali u ovu ideju, s kojom smo krenule prije pola godine na našoj godišnjoj skupštini. BPW izvršni odbor odobrio je projekt i on je već realiziran!

 

Film možete pogledati na YouTube, na

 

Vidimo se kod Lorene Boljunčić 10.12.2021. na predbožićnom druženju, kad ćemo imati reprizu premijere.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.