Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Novoizabrana predsjednica mreže udruga BPW poslovnih žena Europe  Anu Vicks (Estonija) posjetila je u ponedjeljak 02.08.2021. članice BPW Pula.

Predsjednica BPW Pula dr.sc. Alida Perkov predstavila je projekte udruge: pokretanje zajednice poslovnih žena Jadransko jonske regije s već održanim konferencijama u Italiji i Grčkoj , te protekle godine u Puli, na 3. Forumu BPW AdrionNet.

 Istaknula je aktivno sudjelovanje članica u projektima Lobbying for Shopping, Web katalogu poduzetnica te izradi promotivnog  filma poduzetnica. BPW Verona I BPW Pula pokrenule su ove godine realizaciju poslovnog i kulturnog projekta “Due Arene”. Članice BPW predstavile su Europskoj predsjednici svoje aktivnosti u znanosti, kulturi, turizmu i poljoprivredi.

Gđa. Vicks je prenijela inicijativu BPW Estonije za partnerstvo s BPW Pula u kompatibilnim područjima, osobito u turizmu, kulturi i diigitalizaciji.

Predsjednica Ana Vicks upoznala je i znamenitosti Pule uz sponzorstvo agencije Travelatico, nakon čega se uputila u pulski Muzej maslinovog ulja gdje je sudjelovala u degustaciji ulja.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Iz web kataloga

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.