Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Prvi Zoom Lobbying for shopping prošao je vrlo uspješno, pa vas pozivamo na Lobbying for Shopping Zoom susret 07.12.2020. u 19 sati. Na ovom susretu imat ćete priliku pogledati sljedeće: Novogodišnja  poruka naših kolegica iz Teama za osobni razvoj (moderatorica: Vanja Prvulović, BPW članica); Predstavljanje ponude roba i usluga naših članica (pripremite 1-2 slajda s opisom / fotografijom vaše robe / usluge, prigodan novogodišnji popust i kontakt podatke) - posebno se veselimo predstavljanju naših članica iz Buzeštine i sjeverozapadne Istre, kako bi se sve upoznale sa vašim djelatnostima); Upoznavanje poslovnih žena - BPW članica koje nemaju ponudu vlastite robe i usluga (moderatorice predstavljanja članica i ponude Mojca Tavčar Benčić i Izabela Vitasović).

Obzirom na očekivani veliki broj prijava, svako predstavljanje trajat će 2-3 minute.

Prijave za Zoom susret pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. do 01.12.2020.

Podsjetnik: Uplata članarine u prosincu 2020. smatra se već uplatom za 2021. godinu. Time kao BPW članice imate pravo na plaćeno oglašavanje u BPW web katalogu za 2021.godinu. Članarina je i dalje 200 kn.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.