Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

BPW u ZagrebuBPW Prvi hrvatski klub Pula, hrvatski ogranak Međunarodne udruge poslovnih žena i poduzetnica BPW International, posjetio je 04.05.2018. Hrvatski sabor gdje su istarske poduzetnice sudjelovale na stručno-poslovnom susretu sa zastupnicima Hrvatskog sabora. Tema prezentacije na ovom susretu bila je Aktivna politika internacionalizacije mikro i malih poduzetnica Istarske županije u europskim okvirima, kao primjer dobre prakse te predstavljanje projekata osnaživanja poduzetnica BPW Lobbying for shopping i Predklasterizacije mikro i malih subjekata.

BPW članice su nakon susreta u Hrvatskom saboru sudjelovale su na predstavljanju Ženske perspektive, projektu koji za cilj ima pomoći poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti, te na panel raspravi “Domaćice svojih poslovanja” na kojoj su svoje proizvode i poslovna iskustva predstavile BPW članice dr.sc. Alida Perkov, predsjednica udruge, Dragica Lukin, koordinatorica Istarska slatka košarica, Mikela Buršić Lisjak, koordinatorica Istarska slana košarica, Dubravka Orlić Bašlin, koordinatorica Istarska mirisna košarica, te Darija Božac Marjanović, koordinatorica Istarska konzultantska košarica.

Na Regional Expressu pročitajte detaljne informacije o susretu u Hrvatskom saboru te gostovanju na panelu.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.