Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

LjubljanaPoštovane članice BPW kluba, pred nama je vrlo dinamična godina, koja će obilovati poslovnim umrežavanjima, ali i zanimljivim predavanjima, edukacijama i stručnim putovanjima.

Kao što je najavljeno, dobili smo poziv od slovenskih poduzetnica za sudjelovanje BPW Pula u lijepom poduzetničkom druženju Magic Woman Ljubljana, koje će se održati u petak 27.01.2017. godine. Svoj dolazak su između ostalih, potvrdile Madi Sharma i Marion Volk.

Organizatorice su omogućile članicama BPW Pula besplatno izlaganje i prodaju njihovih proizvoda i usluga na samom događanju, zajedno sa slovenskim kolegicama.

Cijena večere je 20 €, a plaća se pri dolasku na događanje. Detalji programa nalaze se na stranici http://www.koikonfait.com/fr/e/5849f8e00cdaab682e4c8c27/magic-women.

Plan stručnog putovanja:

Petak 27.01.2017.

Polazak iz Pule u 12,30 sati.

Smještaj u hotelu s 4* u Ljubljani koji je nedaleko našeg restorana.

Večernji program sastoji se od niza događaja koji uključuju najprije formalne okrugle stolove i prodajne izložbe (gdje se može prijaviti i BPW Pula), a zatim revijalno predstavljanje poduzetnica i druženje uz Gala večeru.

Subota 28.01.2017.

Nakon doručka sljedi vođeni razgled Ljubljane i ručak, eventualni shopping po dogovoru i povratak u Pulu u popodnevnim satima.

Cijena kompletne usluge prijevoza, smještaja u dvokrevetnoj sobi, vođenja i subotnjeg ručka (detalji u privitku) je 660 kn na bazi 35 osoba.

Molimo vas da potvrdite vaš interes najkasnije do ponedjeljka 09.01.2017. tajnici udruge Patriziji Šegon na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., sa sljedećim podacima: prezime i ime, e-mail, mobitel, vrsta usluge (jednokrevetna ili dvokrevetna soba).

Temeljem vaše prijave, kontaktirat će vas djelatnik putničke agencije za reguliranje izravnoga plaćanja.

Očekujemo vaš odaziv u velikom broju. Veselimo se druženju sa slovenskim poduzetnicama!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.