Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

BarbanRujan je prepun aktivnosti za BPW članice, pa vas podsjećamo na razne događajeu ovom mjesecu.

Pozivamo vas na prezentaciju studijskih programa Politehnike Pula koja će se održati u Pazinu, u petak 16.09.2016. u 18:30 h, u Spomen domu u Pazinu (dvorana Istra). Napominjemo da temeljem Sporazuma Politehnike i Obrtničke komore Istarske županije obrtnice imaju pravo na popust od 10% na školarine u svim programima studija Politehnike.

Načelnik općine Barban poziva članice BPW na besplatno izlaganje na BOS-u petak 16.09.2016. Poziv, program i prijavnicu možete preuzeti u privitku ovog članka.

Podsjećamo da još uvijek ima mjesta za poslovno putovanje poduzetnica u Zurich 29.09.-02.10.2016., možete se prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., agencije Birikina putovanja j.d.o.o.

Sastanak organizacionog odbora i volonterki za 10. Forum BPW Danube net održat će se u srijedu, 21.09.2016. u 17 sati u IDA Pula, a sastanak svih BPW članica tog istog dana, u 18 sati.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.