BPW Prvi hrvatski klub Pula proslavio 16. obljetnicu

BPW Prvi hrvatski klub Pula proslavio je u Hotelu Velanera i restoranu Bodulka u Šišanu svoju 16 obljetnicu, koju je podržao i čestitao pokrovitelj svečanosti istarski zastupnik u EU Parlamentu Ivan Jakovčića iz ALDE grupe u EP.

BPW se s godinama profilirao u udrugu koja potiče poslovno informiranje, educiranje i lobiranje, a koja okuplja 250 članica i prijatelja udruge. Udruga je također u tri navrata organizirala Forum Poduzetnica u Puli pod pokroviteljstvom triju predsjednika Republike Hrvatske, koji je okupio BPW članice iz podunavske regije.

Tijekom ovog druženja dodijeljene su zahvalnice članicama kluba, a prisutne su pozdravili i Vili Rosanda, u ime Ivana Jakovčića, zamjenica župana i potpredsjednica BPW-a Viviana Benussi u ime Istarske županije, pročelnik Giordano Škuflić u ime Grada Pule, načelnik Ližnjana Marko Ravnić, potpredsjednik Obrtničke komore Istarske županije Enrico Cernecca, Tamara Kiršić iz Istarske Razvojne Agencije, Cinzia Zubin, direktorica HBOR-a za Istru, te druge partnerske institucije.

Detaljne informacije o ovom druženju i planovima BPW udruge pročitajte u članku objavljenom u Regional Expressu.

{gallery}2017/16-obljetnica{/gallery}

Scroll to Top