BPW aktivnosti za svibanj 2019.

U petak, 10. svibnja, 2019. održava se Lions Club Pula bal “Budi anđeo lionizma”, u Domu Hrvatskih branitelja Pula. Pozvane su i članice BPW kluba temeljem sporazuma s LC Klubom. Cijena ulaznice s programom i donatorskom večerom je 200 kn po osobi. Detalji će biti objavljeni u medijima. Molimo da se izravno prijavite Predsjednici LC Pula Vesni Plavšić, na njenu e-mail adresu, u inbox messengera ili na mobitel.

U nedjelju, 12. svibnja, 2019. na Stanciji Guran održava se Festival zdravog života. BPW članica Sandra Božac poziva vas na festival. Članice BPW Pula imaju gratis uslugu izlaganja proizvoda, potrebno je donijeti svoj stol i suncobran. Detalje o festivalu pročitajte na www.guranis-usluge.hr. Molimo da se prijavite izravno Sandri Božac na njenu mail adresu, u inbox ili na mobitel.

U petak, 17. i 18. svibnja, 2019. za poduzetnike Vodnjanštine održat će se edukacija “Putevi za ulazak u mikro i malo poduzetništvo”. Poziv će biti objavljen na web stranicama grada Vodnjana (www.vodnjan.hr).

U srijedu 22. svibnja, 2019. u 18 sati, u prostorijama Istarske razvojne agencije (IDA) održat će se godišnja skupština BPW kluba. Ljubazno vas podsjećamo da po statutarnoj obvezi morate do tog datuma podmiriti članarinu i prisustvovati skupštini. Nakon skupštine održat će se panel diskusija o prijevarama u poslovanju, te će biti govora o 3. Forumu BPW AdrionNet koji će se održati 27. ožujka 2020.godine u hotelu Park Plaza Histria u Puli.

U petak, 25. svibnja, 2019. pozvane ste na druženje članica BPW Pula u Savičenti, na poziv Načelnika Dalibora Macana, uz razgled kuće Vještice Mare te ostale prateće događaje koje ćemo najaviti na vrijeme. Molimo da se radi planiranja okvirnog broja sudionica prijavite do 10. svibnja 2019. na bpwpula@gmail.com. Hvala!

Scroll to Top