BPW aktivnosti u svibnju 2021.

Pozivamo vas da nam se pridružite na hibridnoj radionici u utorak 11.05.2021. od 17 – 20 sati. Tema radionice je ‘Digitalna transformacija – izazovi života i poslovanja u on-line svijetu, tips & tricks digitalnog marketinga i društvenih mreža’.

Na radionici će, nakon uvodnog obraćanja Alide Perkov,  Mojca Tavčar Benčić i Izabela Vitasović preko primjera iz prakse  pokušati odgovoriti na  pitanja: Što je to digitalna transformacija? Zašto se uvode digitalne tehnologije u poslovanje?  Kako napredne digitalne vještine mijenjaju svijet i kako se razvijaju u našem neposrednom poslovnom okruženju i društvu?

Molimo vas da ispunjenu prijavu (u privitku članka) pošaljete najkasnije do 10.05.2021. nakon čega ćete dobiti link na Zoom aplikaciju.

Ostale aktivnosti

1. Zoom radionica petak 14.05.2021. u 19,30 sati – Vana Dominis, gestalt psihoterapeut: Tribina na temu ženskog mobinga, te Edita Dolfini, konzultantica: Kako pisati blog. Prijave su slobodne na Zoom aplikaciju koju ćete uskoro dobiti.

3. Hibridna Godišnja skupština BPW, petak, 28.05.2021., Vodnjan. Molimo vas da si rezervirate ovaj datum. Dnevni red dobit ćete naknadno.

4. Najava za lipanj: obzirom da se epidemiološki preporuča druženje na otvorenom prostoru, planiramo poslovne susrete na brodu (lokalna poludnevna tura po odabranoj destinaciji).

Obaviještavamo vas da je projekt za promo film je u fazi realizacije. Koordinatorica je Izabela Vitasović

Scroll to Top