05vizija.net

Posredovanje u prometu nekretninama, izrada i održavanje web stranica, organizacija stručnih savjetovanja

05vizija.net

Vlasnice: Brankica Ajduković, dipl.iur. i Tanja Dragišić, mag.paed.soc.

Adresa: Sv. Teodora 2, 52100 Pula

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 211 730 (ured) – +385 (0)98 890 239 (web design) – +385 (0)98 170 7110 (nekretnine)

Mail: web@05vizija.net (web design) i info@05vizija.net (nekretnine)

Web (web stranice): www.05vizija.net

Web (nekretnine): www.realestate-05vizija.net

Facebook (web stranice): https://www.facebook.com/05vizija.net/

Facebook (nekretnine): https://www.facebook.com/05vizijanet.nekretnine/

Stručni portal Pomorsko dobro: http://www.pomorskodobro.com

Djelatnosti:

Izrada, redizajn, nadogradnja, održavanje i prijevod web stranice kojima možete predstaviti svoj obrt/poduzeće, djelatnost, proizvode, usluge ili interese – to je vaša trajna reklama 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Kreiramo i CMS web stranice koje omogućavaju potpunu samostalnost u održavanju sadržaja vaših web stranica (dodavanje, brisanje i izmjene tekstova i slika). Izrađujemo web trgovine, koje mogu služiti kao katalog vaših proizvoda ili za stvarnu online prodaju. Dio referenci pogledajte na www.05vizija.net.

Pružamo sve usluge u posredovanju nekretninama – od ponude i potražnje nekretnina, provjere dokumentacije nekretnine, razglede nekretnina do sklapanja ugovora o kupoprodaji/najmu, te upisa vlasništva nekretnine u zemljišne knjige i prijave poreza. Surađujemo s drugim agencijama za nekretnine i stručnjacima za sva pitanja u svezi nekretnina (prodaja, gradnja, investicije, geodetske usluge i dr.), pa nam se možete obratiti za sva vaša pitanja u svezi nekretnina. Ponudu nekretnina pogledajte na www.realestate-05vizija.net.

05vizija.net već 10 godina surađuje u organizaciji stručnih savjetovanja na temu pomorskog dobra te održava stručni portal www.pomorskodobro.com.

Scroll to Top