Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

BPW (Business and Professional Women) je nevladina međunarodna organizacija osnovana 1931. godine u Genevi, s federacijama i afilijacijama u 112 zemalja svijeta, te ima konzultativan status prve kategorije u tijelima UN. Zanimljivo je da je i Jeste li znali da je i Eleanor Roosevelt bila BPW članica.

BPW - Prvi hrvatski klub Pula je prva udruga u Hrvatskoj i na području jugoistočne Europe. Broji dvestotinjak članica i prijatelja na području Istarske županije i diljem Hrvatske. Osnovni program kluba je poslovno informiranje, poslovno educiranje i poslovno lobiranje. Klub je osnovan 03.03.2001. godine.

BPW Prvi hrvatski klub Pula, sukladno svojem programu redovito održava mjesečne sastanke sa svojim članicama, s prezentacijama raznih gospodarskih tema, promovira umrežavanje žena kroz projekte Lobbying for shopping i Pre-klasterizaciju.

Pula

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.