Povratak u: Trgovina
Ispis
logo_milica-rankovic

Podizanje svijesti o očuvanju okoliša

Didaktičke igračke, rukotvorine iz recikliranog tekstila
Opis

Podizanje svijesti o očuvanju okoliša - didaktičke igračke, rukotvorine iz recikliranog tekstila

Vlasnica: Milica Ranković

Adresa: M. Gupca 2, 31206 Erdut

Zemlja: Hrvatska

Facebook: https://www.facebook.com/milica.rankovic.7792

Djelatnosti:

Podizanje svijesti o očuvanju okoliša

Didaktičke igračke, rukotvorine, suveniri iz recikliranog tekstila.

Moja misija je podizanje svijesti o očuvanju okoliša. Živim uz Dunav europsku rijeku koja povezuje 14 zemalja. Šivanjem iz recikliranih materijala kreiram nove proizvode: didaktičke igračke, maštovite rukotvorine, suvenire.

Poticaj i viziju dobila sam nakon završene edukacije i treninga za osnaživanje i usavršavanje žena poduzetnica projekta "Ženska perspektiva" u okviru kojega sam dobila nagradu na razini Vukovarsko-srijemske županije za Podizanja svijesti o očuvanju okoliša, u mom slučaju za šivanje od recikliranih materijala, odjevnih predmeta, ukrasa, dječjih igračaka, maskica za lice, odijelca za kućne ljubimce.

Kružna ekonomija. Sebe doživljavam kao prethodnicu kružne ekonomije:

Otpad = Novi proizvod

Nastojim podučiti i druge žene da se ništa ne treba baciti, sve je moguće iskoristiti i time zaštiti okoliš. Možete me kontaktirati i moje radove pogledati na FB stranici!

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.