Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis

S-Hand Art

Izrada suvenira i oslikavanje svile
Opis

Obrt za izradu suvenira i oslikavanje svile "S-Hand Art"

Vlasnica: Slavica Bezić

Adresa: Gregovica 18a, 52100 Pula

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)91 595 9952

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Facebook: https://www.facebook.com/SBhandart

Instagram: https://instagram.com/s_hand_art

Etsy shop: https://www.etsy.com/shop/SBHandArt

Djelatnosti:

  • oslikavanje svilenih marama, šalova, kravata
  • izrada i oslikavanje svilenih tunika, haljina
  • izrada nakita
  • izrada keramičkih ukrasnih predmeta (stolne lampe, satovi i sl.)
  • izrada ostalih ukrasnih predmeta i suvenira
  • vlastiti uzgoj lavande i proizvodnja suvenira od lavande

Moj kreativni put započinje prije 15-tak godina kada sam se prvi puta susrela s tehnikom oslikavanja svile. Nakon nekoliko individualnih tečajeva i puno, puno metara oslikane svile počela sam svoje proizvode izlagati na raznim hand-made sajmovima na kojima sam i danas prisutna. Svaki komad svile je poseban i unikatni, teško je napraviti dva identična.

Taj me kreativni put vodio kroz razne faze, od izrade nakita, filcanje vune, pa sve do pohađanja radionica keramike. Tada sam spojila dva elementa, keramiku i svilu, izrađujući keramička postolja za stolne lampe i oslikana svilena sjenila.

U mom obrtu prisutni su i proizvodi od lavande, obzirom da sami obrađujemo jednu veliku njivu zasađenu tom kulturom. Izrađujem mirisne vrećice u obliku srca, riba, kućica te poklon pakete koji sadržavaju eterično ulje i hidrolat lavande.

Tijekom cijele turističke sezone svoje proizvode plasiram na vlastitom štandu u centru Pule te u više suvenirnica diljem Istre.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.