Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis

Svijet biljaka

Ljekovite biljke i kozmetički proizvodi
Opis

Svijet biljaka

Vlasnica: Dubravka Orlić Bašlin

Adresa: Antonio Smareglia 65, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 511 310

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web - Svijet biljaka: www.svijet-biljaka.hr

Web - Fitoaroma: www.fitoaroma.hr

Web - Lisa verde: www.lisa-verde.com

Web - Rosa vita: www.rosa-vita.com

Djelatnosti:

Tvrtka Svijet biljaka d.o.o. bavi se kontroliranom ekološkom proizvodnjom sadnica ljekovitoga i aromatičnog bilja, podizanjem nasada ljekovitog bilja s kooperantima i vlastitih nasada, primarnom preradom različitih ljekovitog biljnih vrsta: lavanda, lavandin, ružmarin, kadulja, smilje, lovor, čempres, smrikva, geranij, komorač, timjan i mirta. Metodama parne destilacije i ekstrakcije čiji je osnovni sadržaj proizvodnja prirodnih aromaterapijskih i kozmetičkih proizvoda po načelima certificirane ekološke proizvodnje HR-EKO-05, ECOCERT SA i HALAL standardima. Tvrtka Svijet biljaka d.o.o svoj razvoj temelji na nekoliko programa iz kojih su kreirani novi brendovi proizvoda temeljeni na vlastitim patentima i licencama.

Fitoaroma je naša glavna robna marka trenutno u fokusu naše proizvodnje i ponude na tržištu. Radi se o prirodnoj kozmetici namijenjenoj za aromaterapiju, fitoaromaterapiju i osobnu njegu.

Lisa verde čine prirodni aroma sprejevi različite funkcionalne namjene za njegu, prevenciju zdravlja i osobnu zaštitu.

Rosa vita je inovativna prirodna anti-age kozmetika i dodatci prehrani bazirani na najnovijem nutrientu – ružmarinskoj kiselini.

Aroma lite je ime za novo inovativno rješenje za kontroliranu primjenu biljnih kompleksa u kliničkoj aromaterapiji primjenom nanotehnologije (CAT-14 Nanotechnology Clinical Aromatheraphy System Device). Sustav je patentiran i pripravljen za implementaciju u hotelske sustave kao projekt za unapređenje turističke ponude unutar kategorije zdravstvenog turizma (tzv. Zdrave sobe).

Aromasept je inovativni proizvodni program dezinfekciju ruku prostora i površina na bazi eteričnih ulja i klor dioksida.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.