Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis
logo_guranis1

Obrt Guranis

Seoski turizam, domaći proizvodi i unikatni suveniri, catering i organizacija proslava
Opis

Obrt Guranis

Vlasnica: Sandra Božac

Adresa: St. Guran 21, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: http://www.guranis-usluge.hr

Facebook: https://www.facebook.com/Obrt-Guranis-Mali-raj-OPG-Bo%C5%BEac-Sandra-311107668914890/

Djelatnosti:

Stancija Guran i kuća za odmor "Božac", te sobe i seoski turizam "Casa Rustica" nalaze se u Istri, 3 km istočno od Vodnjana, na cesti prema Barbanu.

Živimo na ovom obiteljskom ruralnom gospodarstvu od 1992. godine, odnosno od kada smo došli na ideju o obnavljanju starog imanja. Cijela obitelj marljivo zajednički radi, uživamo u dolasku svakog novog gosta i radujemo se svakom novom susretu s njima.

Organiziramo razne radionice uz stručno vodstvo: kuhanje, spravljanje zimnice, izrada kolača, slikanje, obrada kamena, obrezivanje bilja, itd.

Svi gosti i posjetitelji mogu na našem gospodarstvu kušati i kupiti sve naše proizvode i unikatne suvenire, te sudjelovati u izradi vlastitih aranžmana. Nudimo kompletnu organizaciju svih svečanosti i proslava: pričesti, krizme, zlatne ili srebrne obljetnice vjenčanja, rođendani, godišnjice te svih drugih svečanih trenutaka, od vaše ideje do realizacije. Vjenčanje možete organizirati u intimnom ambijentu prirode, uz bazen, zelenilo i mirnoću sela, ili na zelenoj površini ispod stoljetnog stabla stare murve ili u romantičnoj atmosferi u vrtu ili uz kamin. Naš prostor idealan je za manja i nešto intimnija vjenčanja ali ne manje bitna, jer i ona mogu biti vrlo posebna i uz našu pomoć zapamćena.

Radimo i usluge cateringa na terenu za sve proslave i prigode.

Organiziramo druženja roditelja, djece, odgajatelja i učitelja na završetku školske godine, po posebnim programima i stručnom vodstvu odgajatelja.

Svim namjernim gostima ili slučajnim prolaznicima, kao i svim korisnicima usluga Obrta Guranis, želimo veliku dobrodošlicu na stanciju Guran, u naše smještajne kapacitete, te seoski turizam.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.