Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis
logo_tema

TEMA

Specijalizirani proizvođač profesionalnih brodskih električnih i hibridnih pogona
Opis

TEMA automatizacija u industriji d.o.o.

Vlasnik: prof.dr.sc Branimir Ružojčić

Project manager: Kristina Blašković, mag

Adresa: Josipa Voltića 14, 52100 Pula

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 216 740

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: www.tema.hr

Facebook: TemaElectricMotors

Youtube channel: TEMA Your Permanent Power

 

Djelatnosti:

Poduzeće TEMA je 1989. godine osnovao priznati znanstvenik i inovator prof.dr.sc Branimir Ružojčić, a od 2019. godine u poslovanju pridružuje mu se kćer Kristina Blašković, mag.

TEMA je specijalizirani proizvođač profesionalnih brodskih električnih i hibridnih pogona, a u svom standardnom proizvodnom programu nudi pedesetak različitih visokoefikasnih sinhronih električnih strojeva sa permanentnim magnetima u rasponu nominalnih snaga od cca 10KW pa do preko 1000KW po jednom stroju.

Naša je proizvodnja najvećim dijelom izvozno orijentirana, a na domaćem tržištu svi do sada izgrađeni brodovi sa naprednim tehnologijama visoko efikasnih elektro i hibridnih  pogona pogonjeni su TEMA motorima sa permanentnim magnetima. U proteklih 30 godina implementirali smo preko 230 sustava diljem svijeta te naša kvalitetna rješenja električnih i hibridnih pogona garantiraju postojanost, sigurnost i dugoročnu suradnju.

Sadašnjost i budućnost pripadaju električnoj i hibridnoj propulziji pa smo u TEMA-i, kao specijalizirani proizvođači, uvijek spremni pružiti informacije, pomoć i aktivno sudjelovati u razvoju i rješavanju specifičnosti svakog projekta. Vrlo ćemo rado prezentirati sve karakteristike i mogućnosti naših propulzionih motora, generatora promjenljive frekvencije i hibridnih sustava.

TEMA-in asortiman proizvoda podijeljen je u 3 familije sa slijedećim rasponima nominalnih snaga:

  • SPM132 - 10 - 40kW
  • MWB400 - 20 - 70kW
  • LPMR - 200 - 1000kW

Budući da se radi o elektronički komutiranim električnim strojevima oni moraju biti upareni sa specijalnom elektronikom.

Tipične primjere naših rješenja u praksi po određenim grupama aplikacija mogu se vidjeti:

 banner tema

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.