Povratak u: Zdravstvena zaštita i socijalna skrb
Ispis
logo_zona-motiva

Zona motiva

Wellness program i fizikalna terapija
Opis

zona motiva d.o.o. za uslužne djelatnosti

Vlasnica: Sandra Mraović Deković, mag.oec, Specijalist za ljudske potencijale

Adresa: Brulo 1, Hotel Valamar Diamant, 52440 Poreč

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)99 8453827

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: www.www.zonamotiva.hr

Djelatnosti:

Jedinstvena atmosfera i bogata ponuda wellness centra oplemenjena je DeStress Signature Tretmanima te Stress Relief Ritualima u kojima je zapisana povijest i filozofija kvalitetnog i opuštenog života na Mediteranu, danas toliko potrebna modernom poslovnom čovjeku. U tretmanima se koristi organska kozmetika lokalnih i priznatih internacionalnih proizvođača, proizašla iz ljekovitog i umirujućeg mediteranskog bilja uz vrhunske kozmetičke sastojke.

U FizioCentru Deković koriste se visokoučinkovite specijalne metode i tehnike, po kojima se ujedno i razlikuje od ostalih centara, te klasične procedure fizikalne terapije čijom se kombinacijom postižu izuzatno jaki i brzi efekti. Upotreba svjetski priznate visoke tehnologije u fizioterapeutskom procesu značajno doprinosi učinkovitom liječenju različitih bolnih stanja, osiguravajući tako brži opravak i povratak svakodnevnim aktivnostima.

Stress Free Concept predstavlja koncept implementiranja jedinstvenih visokoučinkovitih programa koji omogućavaju organizacijama i osobama na visokim upravljačkim pozicijama cjelovitost u razumijevanju, upravljanju i eliminaciji stresa.

Lift Up - Stress Free Concept učinkovito spaja Poslovnu edukaciju, Fizikalnu terapiju i Wellness programe kojima se osnažuju fizički, mentalni i emocionalni kapaciteti pojedinca.

Instagram: www.instagram.com/liftup_stress.free.concept

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.