Povratak u: Poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo
Ispis

Vesna Loborika

Tradicionalna izrada istarskih sireva, prodaja sireva
Opis

Vesna Loborika

Vlasnica: Vesna Grubešić

Adresa: Loborika 31, 52207 Barban

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)91 253 5891, +385 (0)91 338 6902, +385 (0)52 550 468

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: www.vesna.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/VesnaLoborika.hr

Djelatnosti:

Vesna Loborika obiteljski je obrt sa više od dva desetljeća iskustva u proizvodnji sira.

Sve je započelo 1985. godine dobivši na poklon kozu koja je bila poticaj stvaranja onoga što imamo danas.

Naša se proizvodnja temelji na tradicionalnoj izradi istarskih sireva, uz primjenu suvremenih metoda sirarske tehnologije. Tako je sačuvana autohtonost i standardizacija navedenih vrsta sireva.

Sirana započela je s radom 1997. godine, a nalazi se na cesti Pula – Labin, u mjestu Loborika koje je udaljeno od Pule svega 7 km.

U sirani proizvodimo razne vrste mliječnih proizvoda: svježe kravlje mlijeko, tekući jogurt, svježi kravlji posni sir, vrhnje, maslac, mladi kravlji sir, kravlju, ovčju i kozju skutu, Vesnin kravlji tvrdi sir, Karig (ekstra tvrdi kravlji sir,) Miješani (kravlji i ovčji) sir, ovčji sir, kozji sir, Pegula (kozji, ovčji i kravlji sir), Tuffo (kravlji sir s tartufima), Shtuffo (ovčji sir s tartufima), Capruffo ( kozji sir s tartufima), Buža (kravlji sir s maslinama),Pepo( kravlji sir sa zelenim paprom),Pepa( kravlji sir s ljutom paprikom), Rici (kravlji sir).

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.