Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis
logo_alma-dom

Alma Dom

Posredovanje u prometu nekretninama
Opis

Alma Dom obrt za posredovanje u prometu nekretnina

Vlasnica: Alma Valjevac

Adresa: Istarska 10, 52100 Pula

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 210 160 - Mob: +385 (0)98 420 885

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: www.almadom.com

Djelatnosti:

Alma Dom agencija za posredovanje u prometu nekretnina, utemeljena je 2000. godine sa ciljem kvalitetnog i suvremenog posredovanja u kupoprodaji nekretnina.

Ističemo i najvazniji podatak za naše poslovanje, da sa udjelom od 27% u našoj prodaji predstavljaju "prijatelji" naših kupaca, što je dokaz da nudimo zavidnu uslugu posredovanja.

Trudimo se svakom klijentu pristupiti najbolje što znamo u cilju što boljeg poslovanja.

Za naše klijente obavljamo u sklopu posredovanja slijedeće: provjera dokumentacije, razgled nekretnina, sklapanje Predugovora/Ugovora o kupoprodaji nekretnine, upis u zemljišne knjige,prebacivanje režijskih troškova na ime Kupca.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.