Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis
05vizija.net

05vizija.net

Posredovanje u prometu nekretninama, izrada i održavanje web stranica, organizacija stručnih savjetovanja
Opis

05vizija.net

Vlasnice: Brankica Ajduković, dipl.iur. i Tanja Dragišić, mag.paed.soc.

Adresa: Sv. Teodora 2, 52100 Pula

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 211 730 (ured) - +385 (0)98 890 239 (web design) - +385 (0)98 170 7110 (nekretnine)

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. (web design) i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. (nekretnine)

Web (web stranice): www.05vizija.net

Web (nekretnine): www.realestate-05vizija.net

Facebook (web stranice): https://www.facebook.com/05vizija.net/

Facebook (nekretnine): https://www.facebook.com/05vizijanet.nekretnine/

Stručni portal Pomorsko dobro: http://www.pomorskodobro.com

Djelatnosti:

Izrada, redizajn, nadogradnja, održavanje i prijevod web stranice kojima možete predstaviti svoj obrt/poduzeće, djelatnost, proizvode, usluge ili interese - to je vaša trajna reklama 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Kreiramo i CMS web stranice koje omogućavaju potpunu samostalnost u održavanju sadržaja vaših web stranica (dodavanje, brisanje i izmjene tekstova i slika). Izrađujemo web trgovine, koje mogu služiti kao katalog vaših proizvoda ili za stvarnu online prodaju. Dio referenci pogledajte na www.05vizija.net.

Pružamo sve usluge u posredovanju nekretninama - od ponude i potražnje nekretnina, provjere dokumentacije nekretnine, razglede nekretnina do sklapanja ugovora o kupoprodaji/najmu, te upisa vlasništva nekretnine u zemljišne knjige i prijave poreza. Surađujemo s drugim agencijama za nekretnine i stručnjacima za sva pitanja u svezi nekretnina (prodaja, gradnja, investicije, geodetske usluge i dr.), pa nam se možete obratiti za sva vaša pitanja u svezi nekretnina. Ponudu nekretnina pogledajte na www.realestate-05vizija.net.

05vizija.net već 10 godina surađuje u organizaciji stručnih savjetovanja na temu pomorskog dobra te održava stručni portal www.pomorskodobro.com.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.