Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ispis

M.&S. OPTIMUS d.o.o.

Servis za čišćenje i održavanje, strojna obrada metala i drva
Opis

M.& S. OPTIMUS D.O.O za usluge i turistička agencija

Vlasnica: Sandra Božac

Adresa: St. Guran 21, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)91 788 1390, +385 (0)91 535 3551

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Web: www.msoptimus.hr

Facebook: https://www.facebook.com/MS-Servis-za-%C4%8Di%C5%A1%C4%87enje-i-odr%C5%BEavanje-ku%C4%87a-i-oku%C4%8Dnica-1950004831981731/

Djelatnosti:

Mi smo tvrtka M.&S. OPTIMUS, servis za čišćenje i održavanje. Bavimo se čišćenjem domova i poslovnih ureda te održavanjem i uređivanjem svih vrsta prostora od barova, hotela, hostela, apartmana, vila za odmor, bazena, okućnica. Vršimo košnju trave, hortikulturno uređenje dvorišta, voćaka, maslina, cvijeća, parkova. Pružamo kvalitetnu, trajnu i nadasve korektnu uslugu. Uz to, jamčimo i potpunu diskreciju naših djelatnika, kao i svih poslovnih partnera.

Nudimo vam i uslugu tokarenja, strojnu obradu metala i drva, te montažu PVC i ALU stolarije.U našem poslovanju težimo profesionalizmu kroz jasne procedure čišćenja i obrade prostora. Ulaganjem u kvalitetna sredstva i visoku tehnologiju čišćenja želimo biti "ogledalo" u čišći svijet svakom našem klijentu i dobar prijatelj okolišu pri postizanju toga cilja.

Kroz strojnu obradu metala i drva, težimo unificiranom proizvodu, jedinstvenom na tržištu. U montaži stolarije koristimo profesionalne alate, kako bi bila stručno izvedena, te ne bi izgubila određene performanse.U radu isključivo koristimo ekološka sredstva za čišćenje koja posjeduju certifikat ISO 9001 kao i vodoprivrednu dozvolu o biorazgradivosti.

Uz upotrebu najsuvremenijih ekoloških sredstava za kvalitetno čišćenje spremni smo udovoljiti višestrukim zahtjevima svojih korisnika.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.