Povratak u: Poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo
Ispis
logo_salvamana

Salvamana - OPG Filip Macan

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo za proizvodnju i prodaju maslinovog ulja
Opis

Salvamana - OPG Filip Macan

Vlasnici: Filip Macan (Samanta Macan)

Adresa: Antonio Smareglia 63, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)99 634 8539, +385 (0)91 581 7666

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Facebook: https://www.facebook.com/oliveoil.macan

GPS: 44''57'57,9°N 13''50'52,0°E

Djelatnosti:

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Macan Filip temelji se na obiteljskoj proizvodnji prepoznatljivog Premium ekstra djevičanskog maslinovog ulja "Salvamana Premium" i "Salvamana Kids" na području grada Vodnjana – Dignano u Istarskoj županiji.

Osnivači su Samanta i Filip Macan, koji su zaslužni i za cjelokupni izgled, dizajn i brend "Salvamane".

Naziv "Salvamana" preuzet je od antičkog imena – toponima dijela Grada Vodnjana (u prijevodu "Salvamana – ruke spasenja") na kojem se i nalaze predivni, prostrani maslinici ovog poljoprivrednog gospodarstva, a na čijim se bogatstvima i temelji proizvodnja i blagodati Salvamana Premium ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Ovo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo raspolaže sa oko 1.000 maslina, čiji su nasadi različitih starosti i sorti. "Salvamana Premium blend" čini selekcija 5 sorti maslina, Vodnjanske buže, Istarske bjelice, Karbonace, Leccina i Pendolina, čije je zeleno zlato pretočeno u tamne boce veličina 0,25L, 0,50L, 0,75L i 1L.

Prisutni su na mnogim sajmovima, smotrama i manifestacijama u Vodnjanu, Istri, Hrvatskoj, regiji i svijetu, te sudjeluju na mnogim natjecanjima, na kojima osvajaju vrhunske medalje za top kvalitetu svojih proizvoda.

Salvamana proizvodi dostupni su za degustaciju i prodaju na kućnom pragu, u Salvamana kantini, na sajmovima, te u raznim suvenirnicama, trgovinama autohtonih proizvoda i zdrave hrane, restoranima i hotelima.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.