Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Dana 25. studenog 2009. godine, u 18,00 sati u IDA (Istarska razvojna agencija) prostorijama, održat će se godišnja BPW skupština. Osim godišnje skupštine na sastanku će se utvrditi i konačan broj članica za poslovno druženje u Buzetu u subotu 12.12.2009., najaviti božićno humanitarno druženje s Lions clubom u taverni Histrije 17.12.2009., degustacija vina i ekstra djevičanskog maslinovog ulja - OPG Teraboto (Izabela Vitasović) i prezentacija osvježivača prostora Lavanda od Svijet biljaka doo (Dubravka Orlić Bašlin). Pozivamo vas da dođete i sudjelujete.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.