Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Odjel za financiranje i ugovaranje projekata EU (CES DFC), uz organizacijsku i stručnu podršku tvrtke ADD tim d.o.o. organiziraju jednodnevno savjetovanje za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava u sklopu natječaja za projekt "Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina", objavljen u okviru IV. komponente IPA programa.

U privitku ovog teksta nalazi se pozivno pismo i plan rada. Geografski najbliže besplatno savjetovanje za ovaj projekt u okviru programa IV. komponente IPA programa je u Rijeci. Prijave su moguće isključivo putem web stranice www.addtim.hr, a obavijestite i BPW Pula o vašem sudjelovanju.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (savjetovanje_plan rada.pdf)Plan rada
Preuzmite ovu datoteku (savjetovanje_poziv.pdf)Poziv

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.