Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but 05prez is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.
PrezentacijaDana 18 lipnja 2009. u prostorijama Istarske razvojne agencije (IDA) održana je prezentacija s nazivom "Web stranice kao najjeftiniji marketing za male tvrtke i obrte". Prezentaciju je pripremio zajednički obrt 05vizija.net u suradnji s BPW. Tijekom prezentacije pružena su temeljna objašnjenja o Internetu, web stranicama i njihovim marketinškim i financijskim prednostima u odnosu na druge vrste marketinga. Također je predstavljena ponuda raznih paketa za izradu web stranice, posebno najnoviji sustav izrade web stranica prema unaprijed pripremljenim predlošcima koji su ujedno i najpovoljniji i najjednostavniji paketi. 05vizija.net predstavila je i svoj novi Internet katalog obrta Istre.
 
 
{gallery}05prez{/gallery}
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.