Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Pozivano vas da prisustvujete godišnjoj skupštini BPW Pula koja će se održati u Pršutarni Buršić u Vodnjanu u subotu 30.05.2020.u 16 sati.

U dogovoru s vlasnicom objekta i našom članicom Darinkom Buršić te u skladu s mjerama Stožera organizirati će se Lobbying for shopping. Obzirom da je zbog mjera limitiran broj sudionica, ljubazno vas molimo da se za sudjelovanje prijavite na vrijeme.

Mlade znanstvenice obaviještavamo da se u okviru Pazinskog memorijala u Pazinu 24. rujna, 2020. priređuje znanstveni skup "Žena u društvenom, kulturnom i gospodarskom životu Istre". Obrazac prijave možete preuzeti u privitku ovog članka.

U petak, 22.05.2020. u 20,30 organizirat će se BPW video konferencija na temu međusobnog upoznavanja obzirom da smo u posljednje vrijeme dobili mnogo novih članica. Pozive za uključenje (pripremite se u 20:15 sati) poslat ćemo onim članicama koje se prijave do petka 22.05.2020. ujutro.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.