Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Hotel HistriaPozivamo vas na redoviti mjesečni sastanak kluba BPW Pula, u ponedjeljak 24.10.2016. u 18 sati u IDA (Istarska razvojna agencija) prostorijama. Na sastanku će se predstaviti buzetske poduzetnice - business, kreativnost, kultura. Poduzetnica Marija Ribarić predstavit će tvrtku Marytess, dolaze mlada poduzetnica Sanja Posedel i druge buzetske poslovne žene. Poslušati ćemo i poetska dostignuća pjesnikinje Marije Ribarić. Osim toga, na sastanku ćete dobiti sve informacije o pripremama za 10. Forum BPW Danube net koji će se održati 4. i 5. studenog 2016. u Puli.

Pozivamo volonterke Foruma da dođu na koordinacijski sastanak tog istog dana, ali sat ranije tj. u 17 sati.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.