Header


Lobbying for ShoppingPozivamo vas na predblagdansko okupljanje, na naš tradicionalni Lobbying for shopping, u petak, 9. prosinca 2016. u 18 sati, u restoranu Vesna sir Loborika.

Izlagačice trebaju doći u 17 sati.

Cijena večere s pićem je 100 kuna, uz obveznu rezervaciju.

Forum Danube net

Priopćenje o rezultatima i zaključcima 10. Foruma BPW Danube net održanog u Puli 4. i 5. studenog 2016., na temu "Žene u tehničkim zanimanjima, inovacijama i rukovođenju"

10. Forum BPW Danube net osmišljen je kao platforma za razmjenu ideja, mišljenja i informacija u području rada, poslovanja i kulture. Cilj Foruma bila je razmjena iskustava žena orijentiranih na poduzetničke djelatnosti i dobro plaćena zanimanja, te poticanje poduzetnica na inovatorstvo i prihvaćanje rukovodećih pozicija. U sklopu

...

Hotel HistriaPozivamo vas na redoviti mjesečni sastanak kluba BPW Pula, u ponedjeljak 24.10.2016. u 18 sati u IDA (Istarska razvojna agencija) prostorijama. Na sastanku će se predstaviti buzetske poduzetnice - business, kreativnost, kultura. Poduzetnica Marija Ribarić predstavit će tvrtku Marytess, dolaze mlada poduzetnica Sanja Posedel i druge buzetske poslovne žene. Poslušati ćemo i poetska dostignuća pjesnikinje Marije Ribarić. Osim toga, na sastanku ćete dobiti sve informacije o pripremama za 10. Forum BPW Danube

...

BarbanRujan je prepun aktivnosti za BPW članice, pa vas podsjećamo na razne događajeu ovom mjesecu.

Pozivamo vas na prezentaciju studijskih programa Politehnike Pula koja će se održati u Pazinu, u petak 16.09.2016. u 18:30 h, u Spomen domu u Pazinu (dvorana Istra). Napominjemo da temeljem Sporazuma Politehnike i Obrtničke komore Istarske županije obrtnice imaju pravo na popust od 10% na školarine u svim programima studija Politehnike.

ForumPozivamo vas na BPW sastanak u srijedu, 21 09.2016. u 18 sati u prostorijma Istarske razvojne agencije (IDA). Na sastanku ćete imati priliku saznati više o temi "Zeleno umrežavanje žena u Istri" (Koviljka Aškić, Eko Adria d.o.o. Pula), informirati se o pripremnim radnjama za 10. Forum BPW Danube net (BPW Pula koordinacijski odbor BPW Danube net), te saznati sve informacije o putu u Zurich.