Header


Lobbying for ShoppingPozivamo vas na predblagdansko okupljanje, na naš tradicionalni Lobbying for shopping, u petak, 9. prosinca 2016. u 18 sati, u restoranu Vesna sir Loborika.

Izlagačice trebaju doći u 17 sati.

Cijena večere s pićem je 100 kuna, uz obveznu rezervaciju.

Hotel HistriaPozivamo vas na redoviti mjesečni sastanak kluba BPW Pula, u ponedjeljak 24.10.2016. u 18 sati u IDA (Istarska razvojna agencija) prostorijama. Na sastanku će se predstaviti buzetske poduzetnice - business, kreativnost, kultura. Poduzetnica Marija Ribarić predstavit će tvrtku Marytess, dolaze mlada poduzetnica Sanja Posedel i druge buzetske poslovne žene. Poslušati ćemo i poetska dostignuća pjesnikinje Marije Ribarić. Osim toga, na sastanku ćete dobiti sve informacije o pripremama za 10. Forum BPW Danube

...

BarbanRujan je prepun aktivnosti za BPW članice, pa vas podsjećamo na razne događajeu ovom mjesecu.

Pozivamo vas na prezentaciju studijskih programa Politehnike Pula koja će se održati u Pazinu, u petak 16.09.2016. u 18:30 h, u Spomen domu u Pazinu (dvorana Istra). Napominjemo da temeljem Sporazuma Politehnike i Obrtničke komore Istarske županije obrtnice imaju pravo na popust od 10% na školarine u svim programima studija Politehnike.

ForumPozivamo vas na BPW sastanak u srijedu, 21 09.2016. u 18 sati u prostorijma Istarske razvojne agencije (IDA). Na sastanku ćete imati priliku saznati više o temi "Zeleno umrežavanje žena u Istri" (Koviljka Aškić, Eko Adria d.o.o. Pula), informirati se o pripremnim radnjama za 10. Forum BPW Danube net (BPW Pula koordinacijski odbor BPW Danube net), te saznati sve informacije o putu u Zurich.

PorečKao što ste vidjeli iz dnevnoga tiska, ljubaznošću Politehnike Pula i OKIŽ, omogućen je 10% popust ženama obrtnicama prigodom upisa na studije Politehnike Pula.

Obzirom da će predsjednica kluba BPW Pula, Alida Perkov, biti u delegaciji Politehnike, s osobitim zadovoljstvom iskoristit će mogućnost susreta s članicama BPW u Velikoj gradskoj vijećnici u Poreču 18.06.2016. u 15 sati, odnosno 28.06.2016 u 19 sati u gradskoj vijećnici Buje.